- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Тренер о Јокићевој изјави: Сви су толико проклето осетљиви

© AP Photo / Nati HarnikНикола Јокић и Мајк Мелоун
Никола Јокић и Мајк Мелоун - Sputnik Србија, 1920, 19.10.2021
Пратите нас
Српски кошаркаш Никола Јокић критиковао је саиграче у екипи Денвер Нагетса пред почетак нове сезоне, док је тренер Мајкл Мелоун додао да је њихова игра „била као хорор филм“ и подржао центра из Сомбора.
Како је навео Мелоун, Денвер је у пет мечева остварио само једну победу, и то против Оклахоме после продужетка, а повремени центар репрезентације Србије је био видно незадовољан.
„Момци, лоши смо. Не радимо ништа, само трчимо по терену. Не знамо како нам иду акције, не играмо нашу одбрану. Не играмо одбрану како знамо и умемо. У среду ће нас разбити“, наводно је изјавио Јокић.
Са његовим ставом се сложио Мелоун, који је имао шта да каже својим изабраницима током гледања снимка последњег тренинга.
„Било је као у хорор филму. Цитирао сам чувеног филозофа господина Џонатана Вудена. Немојте никада да помешате активност са успешношћу. Ми смо само трчали по терену. Ја немам проблем тиме да 'прозовем' свакога за његов део одговорности“, кристално јасан био је Мелоун.
Речи актуелног МВП-а најбоље кошаркашке лиге на свету не сметају тренеру Мелоуну, већ напротив, па на Јокићев коментар одговара:
„Момци треба да имају храброст да буду искрени и да слободно кажу шта имају, а да истовремено не буду толико проклето осетљиви. Ових дана су сви толико проклето осетљиви. Надам се да ћемо одрасти у том сегменту“, подвукао је тренер Грумења.
НБА лига почиње у ноћи између уторка и среде утакмицама Бруклин – Милвоки и Лејкерс – Голден Стејт, док Денвер први меч игра дан касније против Финикса.
Амерички новинар шокирао: Јокић није најбољи центар на свету /видео/
Америка је после шест година схватила ко је „професор“ из Србије /видео/
Јокић из првог реда гледао магију Алексеја Покушевског /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала