- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Комичне сцене у Москви – пораз од лажног Бајерна и позив на „рибање“

© Sputnik / Григорий Сысоев / Уђи у базу фотографијаЛокомотива Москва
Локомотива Москва - Sputnik Србија, 1920, 22.10.2021
Пратите нас
Локомотива из Москве угостила је у трећем колу Лиге Европе Галатасарај, а на великом семафору уместо имена фудбалера турског клуба била је исписана стартна постава Бајерн Минхена, иако баварски див не игра поменуто такмичење.
На семафору била исписана имена од голмана Мануела Нојера, преко Кингслија Комана па све до Томаса Милера. Додуше, нашао се и Давид Алаба међу Бајерновим фудбалерима, иако је минулог лета напустио клуб из Минхена потписавши уговор са Реал Мадридом.
Али, јасно је шта се заправо догодило. Локомотива је била домаћин Бајерну прошле године у другом колу Лиге шампиона, па су људи који контролишу видео бим највероватније грешком ставили састав Бајерна, уместо да се на њему нађе стартна постава Галатасараја.
Није то све од дешавања у Москви. Фудбалери Локомотиве изгубили су минималним резултатом од „лажног Бајерна“, односно Галатсараја, а гол одлуке постигао је Актуркоглу у 82. минуту.
На тај начин Турци су са седам бодова први у Групи Е, док је Локомотива остала на последњој позицији са само једним освојеним бодом.
Нови неуспех руског клуба није се допао навијачима, па је неколицина њих по завршетку сусрета трећег кола Лиге Европе остала на трибинама и добацивала својим миљеницима.
Пао је и позив на својеврсно „рибање“.
Десни бек Наир Тикнизиан није остао равнодушан на те повике, па је пришао и кратко поразговарао преко заштитних реклама са присталицама на трибини, објаснивши им да играчи дају све од себе и да у екипи нико није равнодушан због новог пораза.
На крају се све завршило аплаузом, али је јасно да ће Локомотива морати много боље уколико хоће да презими у Европи.
А што се кикса са семафором тиче, јесте комичан и већ је виралан на друштвеним мрежама, али грешке су саставни део сваког посла...
Александар Станојевић - Sputnik Србија, 1920, 22.10.2021
СПОРТ
Партизан ће скупо коштати Станојевићева „честитка“ /видео/
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 21.10.2021
СПОРТ
Србија изгубила од Португалије у квалификацијама за Светско првенство
Жозе Мурињо - Sputnik Србија, 1920, 21.10.2021
СПОРТ
Катастрофа „посебног“ – у шест чинова! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала