- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизан ће скупо коштати Станојевићева „честитка“ /видео/

© Sputnik / Радоје ПантовићАлександар Станојевић
Александар Станојевић - Sputnik Србија, 1920, 22.10.2021
Пратите нас
„Експлодирао“ је Александар Станојевић у Хумској по завршетку меча са Гентом! Први пораз Партизана пред својим навијачима после 22 месеца проузроковао је бујицу емоција код искусног стратега који је имао шта да каже судији Бобију Мејдену, а Шкот му је показао црвени картон, иако се Станојевић правдао да је само желео да му честита!?
Партизан је у озбиљном проблему јер ће у меч четвртог кола са Гентом у Белгији бити лишен услуга оне најважније карике – тренера Александра Станојевића.
Због црвеног картона он неће моћи да води екипу која је жестоко подбацила у Београду, приказавши безидејну игру и вероватно најслабију партију ове сезоне.
Јасно је и да ће тренер „парног ваљка“ бити кажњен и новчано од Европске куће фудбала (УЕФА) због неспортског понашања по завршетку сусрета трећег кола Лиге конференције.
Станојевић је на конференцији за медије објаснио шта се догодило између њега и Шкота.

„Добио сам црвени картон. Био је то неспоразум, пришао сам судији и честитао на шта ми је он нешто рекао, одговорио сам му и добио картон", кратко је поручио Станојевић о ситуацији која се догодила неколико тренутака по завршетку сусрета.

Али није Станојевић једини који је „заратио“ са Мејденом. Један од искуснијих фудбалера вицешампиона Србије Лазар Марковић, који је утакмицу почео са капитенском траком око руке, имао је штошта да каже, замери Шкоту. Чак је у неколико наврата Марковић дао себи за право да подигне прст у правцу главног арбитра и права је срећа што и он није добио црвени, већ само жути картон.
Ипак, шта се тачно дешавало између Бобија Мејдена, Становића и Марковића, односно шта је Партизановог тренера и капитена натерало да му се обрате после меча, знају (бар за сада) само они.
Партизан је изгубио у свом храму минималним резултатом, гол одлуке постигао је Кумс у 59. минуту чиме се Гент после три кола осамио на врху табеле Групе Б са максималних девет бодова.
Црно-бели су други са шест, док су Анортозис и Флора који су ремизирали у Никозији остали на позицијама три и четири са по једним освојеним бодом.
ФК Партизан - Sputnik Србија, 1920, 21.10.2021
СПОРТ
Партизан касно упалио моторе – Гент однео три бода из Хумске
Фудбалска лопта - Sputnik Србија, 1920, 21.10.2021
СПОРТ
Србија изгубила од Португалије у квалификацијама за Светско првенство
Детаљ са утакмице Митјиланд – Црвена звезда у трећем колу Лиге Европе - Sputnik Србија, 1920, 21.10.2021
СПОРТ
Звезда повела, па се једва спасла – бод за корак ближе европском пролећу!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала