- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: „Спутњик Ве“ са Торлака – шта значи за Србију /видео/

Пратите нас
Пратите уживо Вести Радија Спутњик
Вечерас у вестима:
„Спутњик Ве“ произведен на Торлаку од данас на вакциналним пунктовима широм Србије. Производњом наше вакцине антиваксерима се одузима право да нешто причају, поручила докторка Даница Грујичић која се прва и вакцинисала.
Нови талас короне у Србији разликује се од претходног по томе што је број заражене деце неупоредиво већи. Од броја деце која долазе више забрињава њихова клиничка слика, упозорава директорка болнице “Др Драгиша Мишовић”.
Због пресуде пољског Уставног суда да су поједини чланови повеље ЕУ неуставни, Француска је упозорила Пољску да би могла подлећи санкцијама. Да ли Варшави прети избацивање из ЕУ и да ли је тако нешто уопште могуће?
У Бору отворен нови рудник бакра и злата „Чукару Пеки“ кинеске компаније „Зиђин“ због чета ће Србија постати други произвођач тог метала у Европи. Какву корист ће имати наша земља будући да је вредност бакра знатно порасла?
Амерички Стејт департмент најавио је да ће САД и ЕУ додатно ојачати заједнички ангажман на Западном Балкану. Анализирамо, шта то значи за Србију, а шта за Косово и Метохију и Републику Српску?
Статуа Томаса Џеферсона у згради Њујоршке градске управе биће уклоњена због жалби Афроамериканаца да је био робовласник. То је одраз разорног стања духа и својеврсне културне револуције, кажу аналитичари.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала