- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Заједничка акција Америке и ЕУ за Косово и БиХ /видео/

Пратите нас
Пратите уживо вести Радија Спутњик.
Данас у вестима:
Вакцине „Спутњик Ве“ (Sputnik V), произведене на Институту „Торлак“, од данас на вакциналним пунктовима широм Србије. Колико су важне војска и полиција толико је важан и „Торлак“, поручила докторка Даница Грујичић која се и прва вакцинисала.
Комбиновани модел наставе од понедељка у средњим школама у четири града.
Због недавне пресуде пољског Уставног суда да су поједини чланови повеље Европске уније неуставни у тој земљи, Француска је упозорила Пољску да би могла подлећи санкцијама. Да ли Варшави прети и избацивање из ЕУ и да ли је тако нешто уопште могуће?
Амерички Стејт департмент најавио је да ће САД и ЕУ додатно ојачати заједнички ангажман на Западном Балкану. Анализирамо, шта то значи за Србију, а шта за Косово и Метохију и Републику Српску?
Статуа Томаса Џеферсона у згради Њујоршке градске управе биће уклоњена због жалби Афроамериканаца да је био робовласник. То је одраз разорног стања духа и својеврсне културне револуције, кажу аналитичари.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала