- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Бизаран случај: Насиље, свадба и на крају – затвор уз само једну сламку спаса

© Фото : dpa via AP/Matthias BalkФранцуски фудбалер Лукас Ернандез (десно) у дуелу са играчем Ајнтрахта
Француски фудбалер Лукас Ернандез (десно) у дуелу са играчем Ајнтрахта - Sputnik Србија, 1920, 23.10.2021
Пратите нас
Француском фудбалеру Лукасу Ернандезу осуђен је на затворску казну од шест месеци јер је прекршио налог из 2017. године о забрани приласка тадашњој девојци, а сада жени. Једино што тренутно може да га спаси је жалба, која још није размотрена.
Ернандез је у проблем дошао због жустре свађе са својом девојком Амелијом Осом Љоренте док је био фудбалер Атлетико Мадрида.
Тада је заједно са њом завршио на суду и обома је изречена забрана приласка једно другоме. Фудбалер је осуђен за насиље у породици, док је његова девојка завршила у болници са мањим повредама, а осуђена је за физички напад и уништавање имовине.
Забрана приласка је прекршена када су се заједно појавили у Шпанији само неколико месеци касније, након што су се венчали.
Тада Амелија Осо Љоренте није ухапшена јер јој забрана приласка претходно није уручена, док је Ернандез осуђен на шест месеци затвора јер му ово није био први прекршај, мада је иста тада одложена.
Светски медији наводе да Ернандез мора да се самовољно појави у затвору који ће изабрати до 28. октобра. Занимљиво је да му ово није пољуљало статус у клубу, па се очекује да у среду 27. октобра наступи на утакмици Лиге шампиона.
Ернандеза сада може да спаси само званична жалба коју планира да поднесе.
Подсетимо, момак из Марсеја има 25 година, игра на позицији дефанзивца и Бајерн је за њега пре нешто више од две године платио 80 милиона евра.
Сањају ли: Арапи освајају Енглеску – пала још једна „тврђава“
„Да су Срби ово урадили Албанцима...“ /фото/
Енглеска бруји због речи Бечлије из Звезде: „Доживео сам шок, често смо пили...“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала