- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Оштра критика Меџика: Никада ово нисам видео за 42 године /видео/

© AP Photo / Ringo H.W. ChiuАмерички кошаркаш Ентони Дејвис на утакмици против Голден Стејт Вориорса
Амерички кошаркаш Ентони Дејвис на утакмици против Голден Стејт Вориорса - Sputnik Србија, 1920, 24.10.2021
Пратите нас
Меџик Џонсон, прослављени амерички кошаркаш, критиковао је играче Лос Анђелес Лејкерса – Ентонија Дејвиса и Двајта Хауарда – који су имали физички обрачун у току утакмице са Финикс Сансима.
Лејкерси су јако лоше отворили сезону, изгледају дисфункционално, неорганизовано и као последица тога стигли су порази од Голден Стејт Вориорса и Финикс Санса.
Међутим, једно је изгубити утакмицу, а друго правити циркус од исте и то је био случај у дуелу против франшизе из Аризоне.
У једном тренутку Ентони Дејвис и Двајт Хауард, саиграчи у екипи, имали су физички обрачун на клупи и морали су да буду раздвојени да ствари не би ескалирале.
Ово је недопустиво за професионалну екипу, а поготово за ЛА Лејкерсе који су, уз Бостон Селтиксе, најтрофејнија франшиза уз НБА.
Један од најбољих кошаркаша у историји Лејкерса је управо Меџик Џонсон, неко ко је их је учинио овако познатим, те их је преко званичног Твитер налога оштро критиковао.
„Двајт Хауард и Ентони Дејвис имали су физички обрачун на клупи... за моје 42 године колико сам укључен у ЛА Лејкерсе овако нешто никада нисам видео“, написао је Меџик.
Лејкерси не изгледају нимало добро и видећемо на који ће начин успети да реше проблеме који су пре свега уско везани за хемију у екипи.
Невероватна ситуација у Америци – туча између саиграча /видео/
Јокићев потез „запалио“ мреже: „Никада нисам видео...“
„Јокић, Гасол, Паркер...“ – ко је „игнорисан“ у анкети највећих НБА кошаркаша у историји?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала