- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Чувени Немац се огласио о манчестерској срамоти: „Ово је очај, али није изненађење“ /видео/

© Sputnik / Мария Плотникова / Уђи у базу фотографијаМундијал `14. Финални меч Немачка - Аргентина
Мундијал `14. Финални меч Немачка - Аргентина - Sputnik Србија, 1920, 26.10.2021
Пратите нас
После утакмице Ливерпула и Манчестер јунајтеда, у којој су Редси демолирали противника 5:0, огласио се чувени Бастијан Шванјштајгер, бивши немачки фудбалер
Швајнштајгер је истакао да није изненађен епилогом на Олд Трафорду, односно најубедљивијим поразом Јунајтеда на домаћем терену икада против Ливерпула.

„Очајан дан за све навијаче Манчестер јунајтеда и за клуб, али ово није дошло ниоткуда. Ово није изненађење“, навео је Швајнштајгер.

Јунајтед већ неко време ем не бележи добре резултате, ем не игра добро, а највећи кривац за то је, према мишљењу стручњака, менаџер Оле Гунар Солскјер.
Црвени ђаволи у последњих девет утакмица имају само три победе, уз реми и пет пораза, те се налазе на седмој позицији Премијер лиге.
У Лиги шампиона су на првој позицији Групе А са шест бодова из три кола, само захваљујући невероватним преокретима против Виљареала и Аталанте.
Солскјерова столица се дрма већ неко време, а пораз од Ливерпула само је додатно натерао навијаче да од управе затраже промену на месту шефа стручног штаба.
„Ливерпул је показао колико је огромна разлика између те две екипе. Имали су филозофију и визију. Свака част Ливерпулу и надам се да ће Манчестер јунајтеда се ускоро врати“, додао је муж српске тенисерке Ане Ивановић.
Некадашњи репрезентативац Немачке је открио и занимљиву анегдоту о Давиду де Хеи, шпанском голману који је примио свих пет комада од „Редса“.
„Када сам дошао у Јунајтед, Де Хеа ме је питао да ли је бољи од (Мануела) Нојера. Рекао сам му: 'Не, ниси. Он је на другом нивоу'. Он се наљутио, али сам му објаснио зашто је тако. Када год би одиграо добро он би ме поново питао, али бих му ја увек говорио да он није на том нивоу“, присетио се везиста који је у једном периоду каријере наступао за Ђаволе.
Погледајте све занимљивости са утакмице Јунајтед – Ливерпул:
0:1 Кеита 5'
0:2 Жота 13'
0:3 Салах 38'
0:4 Салах 45+5'
0:5 Салах 50'
Роналдо поништен гол 53'
Погба директан црвени 60'
Пенал због којег се сви смеју Хрвату /видео/
Мајсторија српског бисера – страшан гол Влаховића /видео/
Мадриђани „покорили“ Каталонију! /видео/
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала