Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Србин из Дортмунда ухваћен на ародрому у Нишу са снајпером у пртљагу, рекао да је ловац

© Фото : Picasa/Управа царинаСнајперска пушка заплењена на аеродрому у Нишу
Снајперска пушка заплењена на аеродрому у Нишу - Sputnik Србија, 1920, 28.10.2021
Пратите нас
Царински службеници су 27. октобра 2021. године на аеродрому „Константин Велики“ у Нишу, у сарадњи са полицијом, открили снајпер, дигитални уређај за осматрање и термовизијску камеру, које је један путник спаковао у пртљаг, саопштила је Управа царине Србије.
Како се наводи, 47-годишњи српски држављанин допутовао је из Дортмунда, где је пре укрцавања на лет, са поменутом опремом у торбама морао да прође све аеродромске, полицијске и царинске контроле.
У зеленом контролном пролазу, намењеном онима који немају ништа за пријављивање, детаљним прегледом, испод личних ствари, пронађено је неколико кутија у којима се налазио нов снајпер „Ноблеx Рифле Сцопе 3-18X56 НЗ6“, дигитални уређај за осматрање „Форwард ФН455“ са припадајућом опремом и термовизијска камера „Пулсар XQ38“, чија је укупна вредност, на основу пронађених рачуна, процењена на око 4.000 евра.
© Фото : Управа царинаДелови који су пронађени у пртљагу Србина на аеродрому у Нишу
Делови који су пронађени у пртљагу Србина на аеродрому у Нишу - Sputnik Србија, 1920, 28.10.2021
Делови који су пронађени у пртљагу Србина на аеродрому у Нишу
Након откривања поменуте непријављене робе, која је уз то и на режиму дозвола, путник је рекао да је ловац и да није знао да је требало да је пријави.
Против њега је покренут прекршајни поступак пред надлежним судом, до када ће спорна роба бити задржана, додаје се у саопштењу.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала