- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Инцидент у Морачи – тренер кренуо да бије судије! /видео/

© SputnikКошаркашка лопта
Кошаркашка лопта - Sputnik Србија, 1920, 28.10.2021
Пратите нас
Кошаркаши Будућности победили су Валенсију на домаћем терену у другом колу Еврокупа, али је тај тријумф остао у сенци инцидента током којег је тренер Валенсије Ђоан Пењароја насрнуо на судије.
Недуго након истека последњег минута утакмице, коју је у дворани Морача Будућност победила резултатом 71:70, Пењароја је изгубио живце.
Шпански стручњак се поздравио са стручним штабом противника, а онда кренуо ка тунелу у који су улазиле судије и покушао да физички нападне арбитре, којима је претходно свашта рекао након што нису досудили фаул над Бојаном Дубљевићем у последњем нападу.
Обезбеђење је спречило настајање већег физичког сукоба, а Пењароја на конференцији за медије није желео да прокоментарише своје понашање, већ је истакао да је у последњем нападу Валенсије начињен фаул.
Подсетимо, Подгоричани су дошли до тријумфа поготком Џастина Кобса на 22 секунде до краја, да би у наредном нападу исти играч украо лопту Дубљевићу.
Остаје да видимо какву ће казну добити Пењароја, те је врло могуће да двоструком шампиону ФИБА Лиге шампиона следи суспензија.
Партизан „прегазио“ Турке у Београду и остао савршен!
Почиње процес американизације Европе – где је ту Београд?
Ђорђевићев Фенер љут: „Судије су одлучиле победника“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала