- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Заоштравање односа Варшаве и Брисела: Како би могао да се заврши сукоб /видео/

Пратите нас
Пратите уживо вести Радија Спутњик
Вечерас у вестима:
Додик први пут без подршке Скупштине Републике Српске. Због чега посланици нису прихватили Додикове предлоге И како ће се то одразити на политичку сцену у Бања Луци?
Све веће заоштравање односа између Варшаве и Брисела. Како би могао да се заврши сукоб који траје већ годинама око владавине права и независности правосуђа.
Због погоршавања ситуације са ковидом 19, у Москви почели „принудни нерадни дани“, а у осталом делу земље ова мера примењиваће се од 1. новембра.
Шеф кинеске дипломатије у Београду. Србија је за Пекинг једна од најзначајнијих земаља у овом региону без обзира на нашу величину и то пријатељство за Кину има стратешки значај, оцењују аналитичари.
Сорош подржао нову кампању под називом „Добре информације“ са циљем супротстављања лажним вестима. Иако ова вест звучи као добар виц, треба имати на уму да иза ње стоје стотине милиона долара, кажу стручњаци.
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала