- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Западни план за рушење Додика | Од четвртка до четвртка

Пратите нас
Односи САД и Србије су, према речима Ескобара, напрасно постали компликовани. Постоје индиције да албанска страна планира да 6. новембра заузме трафостаницу Валач. Звиздић и Изетбеговић упозоравају на ескалацију тензија у БиХ и зову Запад у помоћ због Додикових изјава који је први пут остао без подршке посланика у парламенту Републике Српске.
О свим овим темама у емисији радио Спутњика „Од четвртка до четвртка“ разговарали смо са главним и одговорним уредником портала „Факти“ Ђуром Билбијом. Питали смо га које ће бити последице Додиковог неуспеха да убеди посланике да гласају за његове предлоге и да прикупи двотрећинску већину? Шта је циљ писма које су председавајући Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Денис Звиздић и председавајући Дома народа Бакир Изетбеговић упутили на неколико стотина адреса у ЕУ и САД? Зашто су односи Србије и САД напрасно постали компликовани?
Да ли нам предстоји период који ће сигурно бити далеко динамичнији него што је то до сада био случај? Колико су оправдане тврдње западних сила о малигном руском утицају на Балкану?
Западни план за рушење Додика | Од четвртка до четвртка
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала