Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Ненад Чанак испитан у полицији због пријаве из Црне Горе

© Tanjug / JAROSLAV PAP Председник Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак (С) гласао је данас нешто после 12 сати на бирачком месту број 197 у средњој сколи "Доситеј Обрадовић" у Сувоборској улици број 6 у Новом Саду
 Председник Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак (С) гласао је данас нешто после 12 сати на бирачком месту број 197 у средњој сколи Доситеј Обрадовић у Сувоборској улици број 6 у Новом Саду - Sputnik Србија, 1920, 29.10.2021
Пратите нас
Председник Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненад Чанак дао је данас изјаву у Полицијској управи Нови Сад по замолници надлежних органа Црне Горе, а предочено му је и да је против њега "НВО Алтернатива" поднела кривичну пријаву због сумње да је извршио кривично дело позивање на насилну промену уставног уређења, саопштила је ЛСВ.
Лидер ЛСВ рекао је да је циљ пријаве, како је оценио,те измишљене организације да се застраши и изложи непријатносити зато што је пружио подршку пријатељима у Црној Гори.
"То је бесрамна харанга на другачија мишљења и зато ће њени иницијатори и њихови суработњици у Републици Србији кад-тад одговарати. Овом приликом није достављена кривична пријава, а наводи који су ми предочени су нетачни и неистинити", рекао је Чанак.
Како се наводи, Чанак каже да су сличну пријаву против њега већ подносиле Двери.
"Када на крају погледам ко то води кампању против мене, потпуно је јасно да сам на правој страни", закључио је Чанак, а пренео Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала