- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Муња“ Аличић декласирао Валтера

© Фото : Боксерски савез СрбијеСемиз Аличић – млади српски боксер
Семиз Аличић – млади српски боксер - Sputnik Србија, 1920, 29.10.2021
Пратите нас
Млада звезда српског бокса, 19-годишњи Семиз Аличић наставио је шампионски плес у рингу Арене на Првенству света за мушкарце 2021. Другу победу српски репрезентативац у категорији до 60 кг уписао је против представника Лаоса Валтера Упатана резултатом 5:0.
Од самог старта меча наша велика и млада нада наметнуо је свој темпо и иницијативу и све до само краја треће, уједно последње рунде држао све конце у својим рукама.
Победник се ни једног тренутка није доводио у питање. Уз велику подршку публике, ношен громогласним навијањем популарни Пиња низао је ударац за ударцем противнику из Лаоса и заслужено стигао до осмине финала у којој ће снаге одмерити са десет година старијим Литванцем Едгарасом Скурделисом који иза себе има 90 мечева у аматерској категорији.
„Држао сам се тактике коју ми је дао селектор и стручни штаб. Пре почетка меча имао сам малу трему која је одмах након првог гонга нестала. Са великим самопоуздањем сам ушао у овај меч што се могло и видети, до краја сам остао у истом ритму и на крају стигао до победе која ми веома значи. Ову победу поклањам свим навијачима који су били уз мене и Србији. Идемо даље у нове победе“, кроз осмех је рекао српски репрезентативац који је пре три године нашој земљи донео и европско јуниорско злато.
Српски боксер преко бронзаног из Токија до осмине финала!
Рус за пет секунди „успавао“ ривала /видео/
Велика победа српског капитена – Бабић јачи од првака Африке
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала