- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Ђоковић „шокирао“ Медведева: „Како је ово успео?“ /видео/

© AP Photo / John MinchilloНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 29.10.2021
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, показао је да се налази у сјајној форми одигравши сјајни волеј из трка на тренингу против Данила Медведева.
Ђоковић ових дана тренира на Академији Патрика Муратоглуа, а спаринг му је, ни мање ни више, него други тенисер света Данил Медведева.
Не дешава се често да се први и други на свету заједно припремају за турнир, али с обзиром да су велики пријатељи, и да више нема тајни између њих двојице, за Мастерс у Паризу одлучили су да заједно тренирају.
Ђоковић и Медведев одрадили су неколико тренинга, а на једном од њих виђен је сјајан поен који је припао српску тенисеру.
„Једноставно Новак... Данил Медведев није могао да верује да је Ђоковић ово погодио“, гласио је коментар изнад видеа у ком је Новак одиграо одличан волеј.
Српском тенисеру ће Мастерс у Паризу бити први турнир на ком учествује, након што је изгубио у финалу УС Опена када је имао шансу да испише нове странице историје.
Тада га је управо Медведев спречио да буде постане први тенисер у Опен ери који је освојио сва четири Гренд слема и први са 21 Слем титулом.
Медведев уз Ђоковића: „Коначно смо успели“ /видео/
„Нико никад неће остварити то што су остварила та три чудовишта“
Зверев о Новаку, Медведеву и Циципасу: „Немојте погрешно да ме схватите“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала