- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Творац серије за којом је „полудео“ свет одговорио Леброну: „Нека направи свој крај“

© AP Photo / Ross D. FranklinКошаркаш ЛА Лејкерса Леброн Џејмс
Кошаркаш ЛА Лејкерса Леброн Џејмс - Sputnik Србија, 1920, 02.11.2021
Пратите нас
Хванг Донг-Хјук, творац најпопуларније серије на свету – „Squid game“, одговорио је на коментар Леброна Џејмса који је изјавио да му се није свидео крај прве сезоне серије.
Леброн Џејмс један је од најбољих кошаркаша на свету и најпопуларнијих спортиста, те је ова ситуација још једном колико све што изговори има јак одјек.
Џејмс је у разговору са саиграчем Ентонијем Дејвисом изјавио како му се није свидела одлука главног глумца на крају серије јер породица увек треба да буде на првом месту.
Кошаркаш Лејкерса казао је то у неформалном разоговору са Дејвисом у тренутку када је излазио из сале за конференцију, и како су их камере ухватиле, снимак се брзо проширио друштвеним мрежама.
Снимак је дошао и до Донг-Хјука који је овај коментар Леброна схватио веома лично.
„Да ли сте гледали Спејс Џем 2?“, питао је иронично творац серије алудирајући на филм у ком Леброн Џејмс глуми главну улогу, а који лета ове године није најбоље прошао у јавности.
„Поштујем га и захвалан сам што је гледао серију, али не бих променио мој крај. То је крај. Може да направи свој наставак како би био задовољан крајем серије. Погледао бих то и послао му поруку: 'Свиђа ми се твоја серија, али не и завршетак“, додао је Корејац.
Џејмс је на друштвеним мрежама видео овај одговор и написао: „Ово не може бити стварно? Надам се да није“.
У одбрану америчког кошаркаша, из горе наведеног снимка јасно се види да крај серије није коментарисао као „Леброн Џејмс најпознатији кошаркаш света“, већ као обичан човек који је погледао серију и са другаром је коментарише.
Ипак, рекао је то јавно, а није било ко већ тренутно најпознатији активни играч, и од ситнице се направила читава драма.
Бјелица бољи од Покушевског, Богдановић и Атланта немоћни у репризи полуфинала
Јокић бриљирао – Денвер славио у завршници за инфаркт /видео/
НБА слави велики јубилеј – 75 година од првог судијског звиждука
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала