- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Караичић за Спутњик о виралном снимку: Следећи пут ћу га носити око врата /видео/

© Фото : КК Партизан /Борац / Душко РадишићКК Партизан
КК Партизан  - Sputnik Србија, 1920, 03.11.2021
Пратите нас
Богдан Караичић, помоћни тренер у стручном штабу Жељка Обрадовића, за Спутњик је прокоментарисао комичну ситуација са утакмице против Хувентуда када није успео да извуче маркер из џепа у тренутку када му је ЖОЦ то затражио.
Обрадовић је током кратке паузе желео да појасни неке ствари Загорцу, те је од Богдана Караичића затражио маркер и таблу.
Помоћни тренер црно-белих дао му је таблу, али није успео и маркер пошто му је запео у џепу. Камера Партизана ухватила је овај детаљ и видео је убрзо постао виралан.
О комичној ситуацији и раду у стручном штабу Жељка Обрадовића разговарали смо са младим тренером.
„Смешно и духовито, драго ми је што сам успео некога да насмејем, али ми је најдраже што смо ми успели да победимо“, каже Караичић на почетку разговора за Спутњик.
„Све је то у жељи да се помогне екипи и Жељку као главном тренеру“, додао је уз осмех.
Помоћни тренер Партизана на званичном Твитер налогу у шали је написао „200 откуцаја у минуту“.
„Искрен да будем никада нисам доживео овакву атмосферу. Ово је стварно... И утакмица са Крком, и опроштај Новице Величковића, нешто невиђено. Једном приликом, док сам био у Локомотиви, играли смо против Партизана и била је врхунска атмосфера, али не на овом нивоу. Та страст са трибина се преноси на све, као и страст Жељка Обрадовића“, рекао је Караичић.
Караичић је додао да сваки тренер када крене да се бави овим послом сања да доживи такву атмосферу, као и да је посебно прелепо када се након тога и победи.
Када је реч о случају „маркер“, Богдан у шали каже да ће га следећи пут носити око врата како се не би десила слична ситуација.
„Сад се и ми шалимо на мој рачун, то је све део посла. Направио сам шалу да ћу следећи пут као основац носити маркер око врата. То су све интерне шале у лепом и добром духу, као што је уосталом и цела сезона за нас.“
Жељко Обрадовић – тренер Партизана - Sputnik Србија, 1920, 03.11.2021
СПОРТ
Кад се велики Жељко ухвати за главу: „Рекао сам им, ово нема нигде у Европи!“ /видео/
„У том клипу нема љутње, штавише све је то духовито. Сада се међусобно шалимо, јесте да је на мој рачун, али Боже мој“, додао је Караичић.
Богдан иза себе има богато искуство помоћника, пошто је сарађивао са Сашом Обрадовићем у Локомотиви Кубањ и Црвеној звезди, а био је део и стручног штаба Игора Кокошкова у репрезентацији Србије.
„Уживам у сваком дану, уживам у улози коју ми је дао, сви дишемо као један. Начин на који он брине о помоћницима, играчима, је нешто доживео са њим и са Игором (Кокошковим)“, истиче Караичић.
На крају каже да то и ова ситуација са маркером потврђује породичну атмосферу у клубу.

„Ово исто потврђује да је атмосфера фамилијарна. Мислим да је велика ствар за српску кошарку што се Жељко вратио, као и што, како ми тренери, а тако играчи можемо да учимо од њега. Велики је човек, и ја волим да кажем да је он Алекс Фергусон кошарке“, закључио је Богдан Караичић.

Партизан избегао шок у Београду – нестваран преокрет пред пуном халом! /видео/
Кад се велики Жељко ухвати за главу: „Рекао сам им, ово нема нигде у Европи!“ /видео/
Богдан Караичић за Спутњик: Саша је причао са Недовићем, дајмо Игору шансу да помогне Србији
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала