- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Шта треба урадити ако вам још увек није стигла уплата од 30 евра

© Sputnik / Алексей Сухоруков / Уђи у базу фотографијаНовчанице од 5, 10 и 20 евра
Новчанице од 5, 10 и 20 евра - Sputnik Србија, 1920, 03.11.2021
Пратите нас
Данас је трећи и последњи дан како држава грађанима уплаћује 30 евра. Пензионери су у понедељак добили свој новац, јуче је новац добило још око 2 милиона грађана, а данас би их исто толико на рачуну требало да види уплату од тачно 3.573 динара.
Они који су се пријавили, а нису обавештени од банке да им је уплата легла на рачун, у два корака могу да провере да ли су унели исправне податке.
Потребно је да посетите сајт: https://idp.trezor.gov.rs/, где постоји опција "Провера статуса пријаве".
На статусу пријаве сазнаћете у којој процедуралној фази је уплата.
Uколико је са вашим налогом све у реду, у поступку провере добићете и информацију "ПОСЛАТ НА ПЛАЋАЊЕ", преноси Блиц.
Иначе, грађани који су се у мају пријавили за новчану помоћ у износу од два пута по 30 евра не треба да се пријављују за додатну помоћ од 20 евра, јер ће им она бити аутоматски уплаћена у децембру.
Такође, ни корисници пензија, примаоци социјалне помоћи и лица у Заводу за извршење кривичних санкција не треба да се пријављују, напомиње се у министарству.
"Остали пунолетни држављани Србије који имају пребивалиште на територији Србије и важећу личну карту, који се претходно нису пријавили за два пута по 30 евра, а сада желе да добију допунску помоћ у износу од 20 евра моћи ће да се пријаве на порталу Управе за трезор, idp.trezor.gov.rs у периоду од 15. до 30. новембра.
Такође, сви они који су у међувремену стекли право на помоћ, било да су постали пунолетни или добили држављанство, пребивалиште или личну карту треба да се пријаве уколико желе помоћ.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала