- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јокић је опет доживео „издају“ /видео/

© AP Photo / Brandon DillНикола Јокић
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 04.11.2021
Пратите нас
Никола Јокић, потенцијални репрезентативац Србије, одиграо је још једну одличну партију у НБА лиги, али је поново доживео својеврсну издају од стране својих саиграча из Денвера, екипе која је претрпела већ четврти пораз у осам мечева нове сезоне.
Јокић је за 35 минута проведених на терену убацио 34 поена уз 11 скокова и пет асистенција, али то није било довољно да се оствари тријумф.
Екипа Мемфиса је уписала велику победу резултатом 108:106 и ставила до знања управи Денвера да поново није успела да направи добру екипу око Јокића.
Једини вредан помена у тиму из Колорада је Вил Бартон са 26 поена, Мајкл Портер је имао 12 уз 11 скокова, а Ерон Гордон и Монте Морис су потпуно подбацили са свега девет односно осам поена.
На другој страни чак шесторица играча су имала двоцифрени учинак и то је кључ победе, најбољи је био Џерет Џексон са 22 поена, Џа Морент је додао 18, а Кевин Андеерсон и Дезмонд Бејн су додали по 16.
Да ствар буде још гора, Јокића не само да нису поштовали саиграчи већ то поново нису урадиле ни судије које нису досудиле очигледан прекршај над српским центром у последњем нападу.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала