Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић с Кривокапићем, Рамом и Димитровим у ресторану: Пријатељство за будућност региона/видео, фото/

© Фото : Инстраграм/buducnostsrbijeavПредседник Србије Александар Вучић са премијерима Албаније и Црне Горе, Едијем Рамом и Здравком Кривокапићем, као и замеником македонског премијера Николом Димитровим.
Председник Србије Александар Вучић са премијерима Албаније и Црне Горе, Едијем Рамом и Здравком Кривокапићем, као и замеником македонског премијера Николом Димитровим. - Sputnik Србија, 1920, 04.11.2021
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграму фотографију из једног београдског ресторана са премијерима Албаније и Црне Горе, Едијем Рамом и Здравком Кривокапићем, као и замеником македонског премијера Николом Димитровим.
Вучић је испод фотографије на Инстаграм налогу "buducnostsrbijeav", на којој се види и премијерка Ана Брнабић, написао: "Наше пријатељство је пријатељство за будућност целог региона".
"Дивно вече у ресторану "Салон 1905" са пријатељима из региона Едијем Рамом, Здравком Кривокапићем и Николом Димитровим. Ана Брнабић и ја представили смо нашим гостима одлична српска вина, а смели смо да их упоредимо и са веома добрим француским винима", навео је Вучић.
Претходно је Вучић са Рамом и Кривокапићем обишао Кулу "Београд".
"Са Едијем Рамом и Здравком Кривокапићем обилазим вечерас Кулу 'Београд'", навео је Вучић на Инстаграму на којем је објавио и снимак обиласка, поменувши вечеру на којој ће се, како је навео, разговарати о инфраструктурним пројектима.

Кривокапић: Подржавам све корисне регионалне иницијативе

Здравко Кривокапић написао је на свом Твитер налогу да му је било задовољство што је био гост на вечери поводом регионалне иницијативе "Отворени Балкан".
"Иако сам као црногорски премијер на вечери заступљен у формату госта, подржавам све корисне регионалне иницијативе, нарочито када оне долазе од наших пријатеља и суседа из Србије, Албаније и Северне Македоније, са циљем што брже интеграције целог региона у ЕУ", истакао је Кривокапић.
Кривокапић је завршио званичну посету Србији, док ће Рама и Димитров данас разговарати са Вучићем у оквиру иницијативе "Отворени Балкан".
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала