- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Мијаиловић жустро одбрусио Пантерима: „Нечистота је у оку посматрача“

© Фото : КК ПартизанОстоја Мијаиловић
Остоја Мијаиловић - Sputnik Србија, 1920, 05.11.2021
Пратите нас
Остоја Мијаиловић, председник КК Партизан, одговорио је на оптужбе ФМП-а и потенцијално покретање поступа против Американца Даласа Мура.
Мур је пред дуел две екипе у АБА лиги (субота 19.00) изјавио да је ФМП познат и као „мала Црвена звезда“, што је разљутило клуб из Железника.
Због тога су популарни Пантери затражили казну за Американца са албанским пасошем, а о свему се сада огласио и Мијаиловић.
„Не знам има ли сврхе уопште се освртати на захтев који је наш сутрашњи ривал упутио лиги? Није ФМП колектив којем Партизан треба да полаже рачуне, чак је вероватно и последњи којем би нам пало на памет да било шта објашњавамо. Сви знамо да је нечистота у оку посматрача“, изјавио је Мијаиловић.
Подсетимо, ФМП је од 2011. до 2015. носио име Црвене звезде због Унапред припремљеног плана реорганизације (УППР) на који су црвено-бели били приморани због тешке финансијске ситуације.
„Тај надимак који је наш играч споменуо, нисмо ми наденули ФМП-у, већ он постоји неко време. За некога би тај надимак можда представљао признање за квалитетан рад, јер је Црвена звезда освојила пуно трофеја у последњих неколико година. Више ме брине што је неко искористио нечистоту из свог ока за покушај окретања ситуације и напад на чланове Партизана“, рекао је, поред осталог, Мијаиловић за „Блиц“.
„Срамно и непримерено“: Због изјаве Американца избио „рат“ /видео/
Караичић за Спутњик о виралном снимку: Следећи пут ћу га носити око врата /видео/
Аларм у Колораду: „Јокић ме брине“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала