- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Авионска несрећа у Бразилу, погинула популарна певачица

© AP Photo / Minas Gerais Military Firefighters CorpsАвионска несрећа у Бразилу у којој је погинула популарна певачица Марилиа Мендонца
Авионска несрећа у Бразилу у којој је погинула популарна певачица Марилиа Мендонца - Sputnik Србија, 1920, 06.11.2021
Пратите нас
Једна од најпопуларнијих бразилских певачица Марилиа Мендонца (26), погинула је у петак у авионској несрећи када се мали, приватни авион срушио у југоисточној држави Минас Гераис.
Поред Мендонце у несрећи су погинули њен продуцент Енрике Рибеиро, помоћник Абићели Силвеира Диас Филхо, пилот и копилот авиона, преноси Ројтерс.
Марилиа Мендонца стекла је славу као певачица која је освојила награду Латин Греми 2019. године за најбољи албум у својој категорији.
Популарна интерпретаторка бразилске музике, која је оставила иза себе двогодишњег сина, требало је јуче да наступи на концерту у граду Каратинга, удаљеном 12 километара од места несреће.
Само неколико сати пре несреће она је објавила на друштвеним мрежама видео у којем се припрема да уђе у мали приватни авион на путу за Каратингу.
„Марилиа Мендонца је оставила траг у бразилској култури и богат репертоар бразилске регионалне музике. Она сигурно неће бити заборављена“, саопштила је влада Бразила.
Узрок несреће за сада није познат, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала