- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Чувени српски лекар из Аризоне: Вакцине против короне су фантастичан успех I Спутњик интервју

Пратите нас
Просечна особа у друштву је дезоријентисана количином опречних информација које о корона вирусу стижу од самог почетка пандемије. Нису тачне тврдње да о њему нисмо знали ништа, наука је знала пуно, а вакцине против овог вируса су фантастичан успех науке и медицине, поручује чувени српски имунолог из Аризоне проф. др Јанко Николић Жугић.
Овај међународно признати лекар и истраживач са Медицинског факултета Универзитета у Аризони и члан института БИО-5 у емисији „Спутњик интервју“ говори о сазнањима до којих је његов тим у САД дошао када је реч о вирусу који већ готово две године потреса свет, о томе зашто је вакцинација неопходна, али и како наш имунолошки систем реагује на вирусе, дужини трајања имунитета и истраживачком раду у области подмлађивања имунолошког система.
Професор се дуги низ година бави изучавањем односа имунитета и старости, односно успоравањем процеса старења, а у Аризони је проглашен истраживачем године у области биолошких наука.
Аутор и водитељ је Сандра Черин.
Спутњик интервју, 06. 11. 2021.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала