- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Полиција Српске издала наредбу поводом Орбанове посете

© Tanjug / TANJA VALICПолиција у РС
Полиција у РС - Sputnik Србија, 1920, 06.11.2021
Пратите нас
Мере безбједности због посете мађарског премијера Виктора Орбана Републици Српској биће уведене данас на подручју Бањалуке.
Наредбу о забрани саобраћаја на траси кретања штићене личности Међународни аеродром Бањалука–Лакташи–Клашнице–Гламочани, издао је министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач.
Возилима ће бити забрањено кретање од 11.00 до 12.00 часова и од 13.00 до 14.00 часова, односно у време доласка и повратка штићене личности, саопштено је из Министарства унутрашњих послова Републике Српске.
На предвиђеној траси кретања штићене личности од 10.30 до 15.00 часова забрањује се саобраћај за теретна возила тежа од 7,5 тона.
Од 10.30 до 15.00 часова забрањује се превоз експлозивних материја у друмском саобраћају на подручју општине Лакташи.
Министарство у сједишту, полицијске управе и полицијске станице, за наведени период неће издавати одобрења за превоз експлозивних материја, преноси РТРС.
Из МУП-а Републике Српске подсећају представнике медијских кућа, друге субјекте, као и грађане да је ради безбедности на траси кретања штићене личности и на подручју општине Лакташи у наведеним терминима забрањена употреба дронова.
Милорад Додик са Виктором Орбаном - Sputnik Србија, 1920, 05.11.2021
РЕГИОН
Орбан у Бањалуци у деликатном тренутку: Признање интереса Републике Српске и Србије
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала