- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Гомеш промашио пенал, Партизану победа остала у магли!

© Фото : ФК Партизан / Miroslav TodorovicФудбалери ФК Партизан
Фудбалери ФК Партизан - Sputnik Србија, 1920, 07.11.2021
Пратите нас
Фудбалери Партизана одиграли су без голова против Пролетера у шеснаестом колу Суперлиге Србије. Утакмица је одиграна у тешким условима, магла је правила велике проблеме и дуел је на крају завршен резултатом 0:0.
Изабраници Александра Станојевића направили су кикс пред домаћом публиком и сада имају шест бодова предности у односу на Црвену звезду, али и утакмицу више.
Ово је тек други реми Партизана у сезони, након што су одиграли без победника против Црвене звезде, и после 16 одиграних утакмица има 44 бода, док је Пролетер десети са 18.
ФК Црвена звезда – детаљ са утакмице против Војводине у Суперлиги Србије - Sputnik Србија, 1920, 07.11.2021
СПОРТ
Драговић и Павков за преокрет Звезде на „Карађорђу“
У 68. минуту црно-бели имали су најбољу шансу преко Рикарда Гомеша који је промашио једанеастерац. До краја сусрета домаћин је имао још неколико шанси, али мрежа Новосађана је мировала и утакмица је завршена нерешеним резултатом.
Гости су добро отворили утакмицу и већ у петом минуту имали прву шансу. Поповић је добро реаговао на голу црно-белих и опасност је отклоњена.
У наставку полувремена црно-бели су били бољи ривал, а у 28. минуту су имали можда и најбољу шансу. Јовић је шутирао, а голман Пролетера је скренуо лопту у корнер.
До краја првог периода игре мреже су мировале и на полувреме се отишло без голова.
Друго полувреме почело је иницијативом Партизана. Претили су, стварали шансе, али магла је чинила своје и мало шта је могло смислено да се одигра.
У 66. минуту главни арбитар досудио је пенал, и ВАР је морао да реагује. После провере потврђен је ударац са беле тачке, али Рикардо Гомеш није успео да га реализује.
У наствку утакмице црно-бели су претили, али Петрић је бриљирао међу стативама и Пролетер је успео оно што нико није у досадашњем делу шампионата – узео је бод у Хумској.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Драговић и Павков за преокрет Звезде на „Карађорђу“
Магију из Србије је однео у Белорусију – и нико не може да га заустави /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала