- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Шта облик носа говори о људском карактеру

CC0 / / Лице – илустрација
Лице – илустрација - Sputnik Србија, 1920, 10.11.2021
Пратите нас
Можда ће вам звучати чудно, али је уствари истина. Облик вашег или туђег носа може вам рећи доста рећи о карактеру неке особе. Ове резултате потврдио је и професор Абрахам Тамир.
Ове резултате потврдио је и професор Абрахам Тамир, са Универзитета Бен-Гурион у Израелу. Док су ови резултати (тест) професорове студије објављени су у часопису „Џурнал оф креинофејшел сурџери“, преноси портал ДДЛ.

1. Нубијски нос

Нубијски облик се одликује пре свега кроз његову дужину. Мост је готово раван, а широка тачка носа усмерена је на доле.
Особе с овим обликом носа су наводно знатижељни и радознали. Они су оптимистични, симпатични и увек траже решење за сваки проблем.

2. Грчки нос

Име му долази од скулптура грчке антике. Већина њих су добили тај нос од стране уметника. Облик се одликује уском дужином и равног је облика.
Власници оваквог носа су резервисани и не воле да буду у средишту пажње. Они су врло практични и одани. Тешко је за њих да отворено разговарају о својим осећањима и сматрају се повученим.

3. Кукасти нос

Многи упоређују тај облик с птчјим кљуном. Особе с овим носем су креативне и пожртвоване. Оне бране своја уверења и не боје се да ризикују како би остварили своје циљеве.

4. Избочен нос

Слично кукастом носу, закривљен је из носне кости до врха. Људи с оваквим носем сматрају се одлучнијим. Они су уско повезани са својим радом и добри су у организацији.

5. Дугмасти нос

Врло кратак и изгледа нежно. То је најпопуларнији облик, јер није тако уочљив. Власници оваквог носа су врло често спонтани у својим одлукама које често иритирају друге људе. Они су јаке воље и радо долазе на посао.

6. Раван нос

Овај облик носа је најчешћи у Азији. Мало је равнији него већина других облика. Његове носнице су широке.
Особе с равним носем имају јак карактер. Они су врло темпераментни и страствени. Ако се играте с њиховим стрпљењем постану јако љути.

7. Конкаван нос

Има мали лук на носној кости. То није нарочито упадљиво, јер цео облик изгледа помало крхко.
Људи чији нос има овај облик често су великодушни и увек спремни да помогну другима који имају проблеме. Због своје разумне стране, ове особе се једноставно могу повредити.

8. Накривљен нос

Чак и ако такав назив није нарочито ласкав, овај облик носа означава љубавни карактер. Мост носа се истиче, док је врх врло заобљен. Особе са оваквим носем су добри слушаоци, што их чини предивним пријатељима или партнерима.
Очи - Sputnik Србија, 1920, 22.10.2020
Шта боја очију открива о вама
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала