- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Нове мере на снази у Црној Гори

© Sputnik / Радоје ПантовићЗатварају се кафићи на Цетињу
Затварају се кафићи на Цетињу - Sputnik Србија, 1920, 15.11.2021
Пратите нас
У Црној Гори се новим епидемиолошким мерама, које су од данас на снази, забрањују прославе Нове године на отвореном, свадбе на отвореном и у затвореном, као и рад ноћних клубова.
Такође, ограничава се време рада угоститељских објеката до поноћи и забрањује организовање ученичких екскурзија и излета, приватних прослава и рођендана, а боравак у кућама и становима се препоручује само члановима истог домаћинства.
Национална дигитална ковид потврда од раније је услов за прелазак државне границе, за боравак у унутрашњости угоститељских објеката, за присуство представама и спортским такмичењима.
Влада Црне Горе и даље разматра могућност да од 1. децембра буде уведена обавеза поседовања Националне дигиталне ковид потврде за комплетну јавну управу – здравство, просвету, Управу полиције, Војску, преноси РТЦГ.
Ако те мере буду усвојене, од 1. децембра Национална дигитална ковид потврда биће нужна и за улазак у јавни превоз, тржне центре, теретане, пословне просторе и пословне зграде у којима делатност обављају више од три привредна друштва, односно предузетника и објекте површине веће од хиљаду метара квадратних у којима се врши трговина на мало непрехрамбене робе.
Смештај хотелског комплекса у Будви - Sputnik Србија, 1920, 12.11.2021
РЕГИОН
Забрањен дочек Нове године, рад клубова, прославе... Црна Гора донела нове мере против коронавируса
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала