- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Српски кошаркаш доживео мождани удар

© Фото : Скриншот / Јутјуб / СЕБХЛСрпски кошаркаш Стеван Јеловац
Српски кошаркаш Стеван Јеловац - Sputnik Србија, 1920, 16.11.2021
Пратите нас
Стеван Јеловац, бивши кошаркашки репрезентативац Србије, хитно је оперисан пошто се онесвестио током тренинга у грчком АЕК.
Јеловац је радио ван тима пошто се враћа у погон после повреде, али се одједном онесвестио после чега је пребачен у болницу.
Како јављају грчки медији, Јеловац је хитно оперисан и наводе да је доживео мождани удар.

„КК АЕК у пуној одговорности информише јавност о здравственом стању Стевана Јеловца. Наш кошаркаш је претрпео јак мождани удар. Његово стање је стабилно, али и даље критично. АЕК изражава искрену захвалност због интересовања јавности за Стеваново здравствено стање. Молимо вас, ипак, да ваше новинске извештаје дајете с дозом дискретности и користите стручну терминологију, како не би у јавности кружиле погрешне информације. Оне би додатно закомпликовале ситуацију. АЕК захваљује из дубине душе свим пријатељима клуба и свима који су одмах притекли у помоћ нашем спортисти, као и на свим порукама подршке на друштвеним мрежама. У овим тешким моментима, шаљемо велику подршку Стевану и његовој породици“, гласи у саопштењу АЕК.

Јеловац је рођен у Новом Саду, професионалну каријеру је започео у Визури, а затим је наступао за Црвену звезду, Анталију, Јувекасерту, Лијетувос ритас, Сарагосу, Нижњи Новгород, Бамберг, Гацијантеп, Санен Неофеникс, а у АЕК је стигао у августу.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала