- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Када би француски сој могао да стигне у Србију?

Пратите нас
Пратите уживо вести Радија Спутњик.
Вечерас у вестима:
Посета хрватског премијера Косову показала је да Загреб не подржава само такозвану независност, већ и да ће се ангажовати у неким специфичним областима као што је војна сарадња, тврде стручњаци.
Отимање Косова може се довести у везу са подземним трезором рудног богатства покрајине будући да није само реч о економском значају, већ и о стратешком, поручује инострани члан Руске академије наука Слободан Вујић.
Иако током трочасовног виртуелног састанка Џоа Бајдена и Си Ђинпинга није било посебног пробоја, атмосфера је била искрена, међутим не треба очекивати да ће односи две земље кренути узлазном путањом, оцењују аналитичари.
Себастијану Курцу аустријски парламент укинуо посланички имунитет на основу захтева Тужилаштво за привредни криминал и корупцију. На чијем удару је млада нада европске политике?
Новак Ђоковић победио је Андреја Рубљова и пласирао се у полуфинале Завршног мастерса у Торину. Веома сам задовољан упркос лошем почетку али сам успео да га неутралишем, поручио први тенисер света након завршетка меча.
Нови сој ковида 19 који се појавио у Француској садржи промене које стручњацима наговештавају да би могао да постане забрињавајућ. Када би француски сој могао да стигне у Србију?
Због чега француски председници повремено праве одређене промене у државним симболима?
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала