- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Земљаци је вређају због изгледа, а она се заљубила у Србију /фото/

© Фото : Јутјуб / Скриншот / scaconis Румунска тенисерка Андреа Прискариу
Румунска тенисерка Андреа Прискариу - Sputnik Србија, 1920, 18.11.2021
Пратите нас
Андреа Присакариу, двадесетједногодишња румунска тенисерка, привукла је доста пажње својим изгледом, па је самим и мета многих људи на друштвеним мрежама. Румунка има велику базу и српских навијача, те је пре неколико дана на Твитеру послала поздрав нашем народу.
Присакариу има велики број тетоважа на себи, на тениским мечевима често наступа изразито нашминкана и са те стране је једна од најспецифичнијих тенисерки на ВТА туру.
Ове године кренула је да крчи свој пут међу тениском елитом и брзо је доспела у јавност, али не толико због игара, већ због провокативног изгледа.
Са оваквим ставом на друштвеним мрежама логично је да ће се јавити и велики број људи који не подржава такав тренд, а занимљиво, како каже, највише критика добила је од својих сународника – Румуна.
„Чињеница: Више мржње сам осетила на кожи од мојих људи, Румуна, само због тога како изгледам. Претпостављам да је критиковање физичког изгледа и даље популарно. Свим мојим 'краљицама', које се налазе у сличном болу због оваквих људи, желим да поручим да наставе да се боре и волим вас“, написала је Присакариу.
Двадесетједногодишња румунска тенисерка недавно је играла полуфинале турнира у Лисабону када је окачила фотографију која је на друштвеним мрежама скупила скоро па рекордан број „лајкова“.
У новембру је учествовала на ВТА турниру у Клужу, али није успела да прође прво коло пошто је елиминисана од некада 23. тенисерке Лесије Цуренко.
Видећемо у ком смеру ће јој се одвијати каријера у којој је већ постала позната, а да није имала велики резултат на неком турниру.
Присакариу има велику подршку и од српских навијача, и недавно је на Твитеру написала: „Србија“, уз заљубљени емотикон, након што је Србија победила Португалију у Лисабону у квалификацијама за Светско првенство.
Тренутно је 255. тенисерка света на ВТА ранг листи и остаје нам да видимо да ли ће на прави начин искористити рану популарност.
Славни Немац упозорио Новака: „Правила су иста за све“
„Ово се не дешава често“: Ђоковић сазнао име противника – и жестоко изненадио све
Ђоковић „шокирао“ Медведева: „Како је ово успео?“ /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала