- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Рус је љут: Могла је да ме боли глава, а направио сам шоу!

© AP Photo / Luca BrunoДанил Медведев на Завршном турниру у Торину
Данил Медведев на Завршном турниру у Торину - Sputnik Србија, 1920, 19.11.2021
Пратите нас
Данил Медведев упутио је оштру критику организаторима Завршног турнира у Торину, где је у вечерњем термину морао да се бори са домаћим такмичаром Јаником Синером којег је победио после драме у три сета – 6:0, 6:7, 7:6. Рус је претходно обезбедио пролаз у нокаут фазу, да би против Италијана оверио прво место.
„Нормално је да организатори желе да ставе Италијана у вечерњем термину, али је исто тако очигледно да је овај меч морао раније да буде одигран. Тако да бих могао дуже да одморим, што би добро дошло мом телу. Морам да се носим са овим како знам и умем“, рекао је Рус.
Он је на терену провео чак два и по сата и јасно је да је исцрпљен, а већ у суботу очекује га полуфинале Завршног Мастерса у Торину.
„Желите да победите и у исто време да сачувате свежину, не желите да одете у три сета и два и по сата игре и да сломите своје тело. Први сет био је тежак, без обзира што сам добио резултатом 6:0. Одиграо сам на прилично високом нивоу, желео сам да добијем и други, дао сам себе 100 одсто како бих брзо завршио меч, али се то није десило. Јаник је одиграо одлично. Мислим да ми је сервис био заиста добар у досадашња три меча, али сам сада први пут сломљен. Све што желим јесте да се одоморим. Волим да читам коментаре и људи који ме критикују требало би да схвате да сам могао да глумим у овом мечу. Могао сам пред дуел са Синером да кажем да ме боли глава и не изађем на терен, а да поново завршим као први. Уместо тога, приредио сам шоу“, поручио је други рекет света који чека ривала – бољег из дуела Рубљов – Руд.
Други полуфинални пар чине Новак Ђоковић и Александар Зверев.
Данил Медведев - Sputnik Србија, 1920, 19.11.2021
СПОРТ
Рус кроз драму наставио поход ка титули
Новак Ђоковић и Роџер Федерер - Sputnik Србија, 1920, 18.11.2021
СПОРТ
Ђоковићев џентлменски позив за последњи обрачун
Новак Ђоковић и Саша Зверев, четвртфинале Аустралијан опена  - Sputnik Србија, 1920, 18.11.2021
СПОРТ
Спектакл – Новак против Зверева за финале Торина
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала