- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Породици Новака Ђоковића на поклон парцела на Јахорини /фото/

© AFP 2023 / CHRISTOPHE ARCHAMBAULTНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 19.11.2021
Пратите нас
Начелник општине Пале Бошко Југовић и отац Новака Ђоковића, Срђан Ђоковић, потписали су у Источном Сарајеву уговор чиме је завршена процедура у вези са преносом власништва над земљиштем које је та локална заједница поклонила породици најбољег тенисера света.
Југовић је на свом Инстаграм профилу подсетио да је на његов предлог Скупштина општине Пале донела одлуку о преносу власништва над земљиштем породици Ђоковић.
„Захвални смо породици Ђоковић што је прихватањем нашег поклона и израженом жељом да на дарованој парцели на Јахорини изгради свој објекат већ учинила значајан потез у том смеру. Општина Пале им жели да се осећају угодно увек када дођу у предивни амбијент олимпијске планине“, навео је Југовић.
Он је истакао да је као начелник општине поносан што је својим потписом испунио обећање, али и жељу локалне заједнице да овим даром искажу поштовање према Новаку Ђоковићу, његовим резултатима, али и свему што чини за народ ван спортских терена.

„Новак Ђоковић је велики хуманиста и човек који на најбољи начин широм света афирмише поднебље из којег потиче и све оне вредности које красе наш српски народ“, поручио је Југовић.

Југовић је навео да је локална заједница почаствована што су чланови породице Ђоковић, овим чином, на неки начин постали и њихови суграђани, додајући да верује да ће они чешће боравити на Јахорини и Палама.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала