- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Без невакцинисаних на Аустралијан опену – „Волео бих да Новак Ђоковић дође“

© AFP 2023 / CHRISTOPHE ARCHAMBAULTНајбољи тенисер света Новак Ђоковић
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 20.11.2021
Пратите нас
Директор Аустралијан опена Крег Тили се огласио и послао јасну поруку да невакцинисаним тенисерима неће бити омогућено да се такмиче на првом Гренд слему у сезони. Аустралијан опен биће одржан од 17. до 30. јануара наредне године, а титулу брани Новак Ђоковић чије је учешће и те како под знаком питања.
Први тенисер света и даље није открио да ли је вакцинисан, поручивши у више наврата да је то његово право да сачува за себе ту информацију.
И како остали могу само да нагађају да ли је Србин примио неку од вакцина, сада је према речима Крега Тилија јасно да Новак и остали, у случају да нису вакцинисани, неће моћи да надмећу у Мелбурну.
Претходно је било говора о двонедељном карантину за улазак врхунских спортиста у поменуту земљу, али последње Тилијеве речи такву могућност одбацују.
Волео бих да Новак Ђоковић дође. Он је рекао да је вакцинација за њега приватно питање и да неће да прича о томе. Већина тенисера и тенисерки су вакцинисани. Волели бисмо заиста Новака овде“, поручио је Тили на питање које се тицало Новака и његовог учешћа на Гренд слему на којем има рекордних девет титула и на којем би наредне године могао да испише историју, уколико би тријумфовао јер би му то био 21. Гренд слем трофеј.
Бројни утицајни тениски новинари такође су пренели и потврдили вест да ће наредни Аустралијан опен протећи без невакцинисаних играча.
Новак Ђоковић тренутно се налази на Завршном турниру у Торину где ће се у суботу у полуфиналу састати са Александером Зверевом, па остаје да се види да ли ће се Србин огласити поводом последњих вести из Аустралије.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 19.11.2021
СПОРТ
Новак експрес – рутински до полуфинала и дуела са Зверевим
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 19.11.2021
СПОРТ
Ђоковићева организација се огласила о случају нестале Кинескиње
Данил Медведев на Завршном турниру у Торину - Sputnik Србија, 1920, 19.11.2021
СПОРТ
Рус је љут: Могла је да ме боли глава, а направио сам шоу!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала