- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Орлови тренирају у Инсбруку и чекају Новака

© Фото : ТССДејвис куп репрезентација
Дејвис куп репрезентација - Sputnik Србија, 1920, 21.11.2021
Пратите нас
Дејвис куп репрезентативци Србије започели су „мисију Инсбрук“ где ће се у оквиру групне фазе од 25. новембра борити на финалном такмичењу Дејвис купа 2021. године.
Селекција Србије у саставу: Душан Лајовић, Филип Крајиновић, Миомир Кецмановић, Никола Ћаћић, превођени селектором Виктором Троицким, тренером Душаном Вемићем и остатком стручног штаба допутовали су у суботу 20. новембра у вечерњим часовима у поменути аустријски град.
Тиму Србије ускоро ће се придружити и најбољи тенисер планете Новак Ђоковић који је због обавеза на Завршном турниру у Торину био приморан да се касније прикључи тиму.
Данил Медведев и Александер Зверев - Sputnik Србија, 1920, 21.11.2021
СПОРТ
После Ђоковића, Зверев срушио и Медведева - Немац је шампион Торина
Инсбрук, главни град аустријске покрајине Тирол дочекао је српске тенисере отвореног срца и прелепом природом која подсећа на најлепше разгледнице света.
Овај град није без разлога био два пута домаћин Зимских Олимпијских игара (1964. и 1976. године).
У срцу Алпа, Србија ће се за пласман у четвртфинале, али и одлазак у саму завршницу Дејвис купа 2021. овог такмичења која је на програму у Мадриду од 2. до 5. децембра, у оквиру Групе Ф борити против Аустрије (26. новембра) и Немачке (27. новембра).
„Одрадили смо први тренинг у Инсбруку, услови за рад и боравак су сјајни. Подлога је мало бржа него што смо очекивали, због велике надморске висине. Терен је исти као што је био у Мадриду пре две године, момци који су тада играли знају и сећају се како је тамо било. Нисмо излазили на централни терен, поподне ћемо имати тренинг на централном терену и осетити какви су услови управо ту где ћемо играти мечеве. Чекамо Новака да нам се придружи И да будемо у пуном саставу“, рекао је после првог тренинга у Олимпик хали Инсбрука селектор Дејвис куп селекције Србије Виктор Троицки.
Групна фаза Дејвис купа, као и четвртфинални меч победника Групе Ф у којој је Србија и Групе Ц биће одржани у празној хали због „локдауна“ који Аустрија уводи од 22. новембра на период три недеље.
Национални карантин подразумева да ће Аустријанци радити од куће, биће отворене само продавнице са неопходним намирницама. Мечеви Дејвис купа неће бити отказани, али ће бити одиграни пред празним трибинама.
Прве тренинге у Инсбруку поред српског тима одрадиле су и селекције Француске и Чешке које ће се такмичити у Групи Ц.
Новак Ђоковић на Завршном турниру у Торину - Sputnik Србија, 1920, 21.11.2021
СПОРТ
Систем има скривени начин за саботажу Ђоковића
Шуаи Пенг - Sputnik Србија, 1920, 21.11.2021
СПОРТ
Објављени снимци тенисерке о којој бруји свет /фото, видео/
Новак Ђоковић на Завршном турниру у Торину - Sputnik Србија, 1920, 20.11.2021
СПОРТ
Зверев срушио Ђоковића, за титулу са Медведевим!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала