- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Трачак наде ипак постоји: „Оно што се појавило није истина“

© AP Photo / Joan MonfortКун Агуеро
Кун Агуеро - Sputnik Србија, 1920, 21.11.2021
Пратите нас
Као гром из ведра неба је стигла информација да је Серхио Агуеро, један од најбољих нападача у последњој деценији, одлучио да стави тачку на своју фудбалску каријеру због проблема са срцем, али тренер Барселоне Ћави Ернандес истиче да није још све готово.
Агуеро се прошлог лета преселио у Барселону после година доминантних наступа у Манчестер ситију, како би у смирај каријере заиграо заједно са кумом и великим пријатељем Лионелом Месијем.
Та жеља му се није остварила, Меси је после велике драме, дугих преговора и јавно проливених суза одлучио да оде из матичног клуба у Пари Сен Жермен, а Агуеро се дуго мучио са повредом и проналажењем ритма.
Када се коначно вратио догодио се нови пех, током утакмице је приметио да тешко дише и жалио се на болове у грудима што је био знак за хитну реакцију и медицинска испитивања, који су указали на постојање аритмије.
Аргентински нападач Серхио Кун Агуеро - Sputnik Србија, 1920, 31.10.2021
СПОРТ
Агуеро остаје у болници – није могао да дише, потврђена аритмија
После дана без информација о његовом стању појавила се вест да је Агуеро одлучио да стави тачку на богату каријеру како би спречио било какве ризике по здравље, али није све готово – бар тако тврди Ћави Ернандес.
Легендарни фудбалер, сада тренер Барселоне, после дебитантске победе над Еспањолом дао је трачак наде.
„Не знам ништа ново што се тиче Агуера. Причао сам са њим пре неки дан, био је потпуно опуштен. Оно што се појавило у јавности није истина. Мораћемо да сачекамо и да видимо, али се и даље надамо да ће се он вратити и играти фудбал“, истакао је Ћави.
Агуеро има 33 године, а поред тога што је Месијев кум, он је био и зет легендарног Дијега Марадоне, током четворогодишњег брака са његовом ћерком Ђанином са којом се растао 2012. године.
Агуеро је каријеру стартовао у Индепендијентеу, 2006. године је стигао у Европу и пет година је носио дрес Атлетико Мадрида, пре него што се преселио у Манчестер сити за који је наступао целу деценију.
Артјом Дзјуба - Sputnik Србија, 1920, 20.11.2021
СПОРТ
„Отписани“ Рус опет исписао историју: „Бес се гомилао у мени“ /видео/
Душан Влаховић - Sputnik Србија, 1920, 20.11.2021
СПОРТ
Узалуд „блицкриг“ Ибрахимовића, Влаховић срушио и Милан! /видео/
Српски нападач Александар Митровић прославља гол против Португалије - Sputnik Србија, 1920, 20.11.2021
СПОРТ
Митрогол не стаје! /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала