- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Помешао белешке? Борис Џонсон пред бизнисменима говорио о Пепи прасету /видео/

© AP Photo / Owen Humphreys/Pool Photo via APБритански премијер Борис Џонсон
Британски премијер Борис Џонсон - Sputnik Србија, 1920, 22.11.2021
Пратите нас
Британски премијер Борис Џонсон, иначе познат као елоквентан политичар, данас је накратко остао без речи док је држао говор пред бизнисменима, али се брзо „снашао“, па је кренуо да препричава своју посету тематском парку „Пепа прасе“.
Претражујући по белешкама, које је по свему судећи помешао, Џонсон је уздахнуо и више пута рекао „извините“, након што је накратко прекинуо своје обраћање Конфедерацији британске индустрије у северној Енглеској, јавио је Ројтерс.
Након тога је почео да говори о „технолошким једнорозима“, а затим о посети тематском парку „Пепа прасе“, заснованом на дечјој анимираној ТВ емисији о ружичастом прасету Пепи и њеним пријатељима и породици. Тај тематски парк налази се на југу Енглеске и удаљен је 530 километара од Саут Шилдса, где су се на конференцији окупили британски бизнисмени.
„Јуче сам отишао, као што би сви требало, у свет Пепа прасета. Свиђа ми се. Свет Пепа прасета је врста места која ми се допада: има безбедне улице, у школама влада дисциплина“, рекао је Џонсон пословним руководиоцима, па наставио:
„Ко би поверовао да ће прасе, које изгледа као фен за косу или нешто налик Пикасовом виђењу фена за косу, прасе које је Би-Би-Си одбио, сада бити извезена у 180 земаља са тематским парковима и у Америци и у Кини?“.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала