Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић: Нема потребе за новим мерама, али послушаћу Ану и лекаре

© Tanjug / ZORAN ZESTICИнформатор о ковиду 19
Информатор о ковиду 19 - Sputnik Србија, 1920, 22.11.2021
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић сматра да није потребно да се ковид пропуснице уводе на дуже, али да ће свакако послушати лекаре и премијерку Ану Брнабић.
Он је рекао да су бројеви почели да падају, да је стање боље него пре месец дана, као и да се очекује да за 10 дана буде још боље.
"У овом тренутку бројеви најспорије падају у Новом Саду, у Београду много брже, али су у Београду нешто раније и отишли горе брже. Падају ти бројеви и у овом тренутку немамо проблема у болницама, тако да не мислим да су потребне нове мере, али увек сам спреман да саслушам Ану и лекаре и епидемиологе", рекао је Вучић одговарајући на питања новинара у Новом Саду.
Према његовим речима, докле год имамо корона вирус, ситуација је тешка, али не види разлог да се размишља о новим мерама.
"Да ли ћемо да имамо понављање проблема у јануару и фебруару или марту не знам, али у међувремену морамо да покушамо да вакцинишемо што већи број људи, да заштитимо бар животе тих људи колико је могуће. То је једини посао који имамо, друге лекове набављамо и увек смо први у набавци лекова који су важни", рекао је Вучић, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала