- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

У Лондону мук и бес због мистериозног изостанка хероја – „Не брините, био ми је потребан одмор“

© AP Photo / Adam DavyСрпски фудбалер Александар Митровић
Српски фудбалер Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 25.11.2021
Пратите нас
Навијачи Фулама нашли су се у шоку када су видели да за утакмицу са Дерби Каунтијем (0:0) на списку фудбалера није било прве звезде Александра Митровића. Једни су занемели од шока, други су били бесни, изразивши сумњу да је дошло до сукоба на релацији управа – Србин због бројних гласина о трансферу. Ипак, ништа од тога није тачно.
Било је и оних који су развијали теорије да су се посвађали тренер Марк Силва и Александар Митровић, први стрелац тима из Лондона који је постигао 21 гол на 18 утакмица уз пет асистенција.
Али, на срећу, могу да одахну јер апсолутно ништа није онаквим као што се у први мах чинило. Једино је истина да Митрогола није било у протоколу, али се он огласио за српски медије, те навијачи Фулама могу да одахну.
„Прегледао сам се, имао сам температуру. Ухватила ме је, па се нисам осећао добро за утакмицу са Дербијем. Одморио сам овај меч како бих Боже здравља, могао да играм у суботу“, поручио је за Бутаспорт.рс Александар Митровић, човек који је одвео Србију на Мундијал оним касним голом у Лисабону против Португалије (1:2).
А томе колико је Србин важан за тим из Лондона, најбоље потврђује чињеница да Фулам није успео да савлада последњепласирани тим Чемпионшпипа. Дерби има само један бод, додуше, треба бити реалан и узети у обзир чињеницу да су због финансијских проблема кажњени одузимањем бодова.
Чак 21 бод им је скинут, па су закуцани за дно табеле.
Подсетимо, озбиљно интересовање за услуге српског репрезентативца и најбољег играча Фулама исказао је шпански Виљареал који неће жалити новац да у своје редове доведе гол-машину.
Александар Митровић Србија - Sputnik Србија, 1920, 24.11.2021
СПОРТ
Предивна слика из Лондона – Србија има најбољег амбасадора: „Моја унука учи српски!“ /фото/
Јошуа Кимих - Sputnik Србија, 1920, 24.11.2021
СПОРТ
Откривамо шта стоји иза антиваксерског хаоса у „поносу Немачке“
Фудбалери ФК Манчестер сити – детаљ са утакмице против ФК ПСЖ - Sputnik Србија, 1920, 24.11.2021
СПОРТ
Судар титана припао Ситију, Милан шокирао Атлетико Мадрид /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала