- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Рус се бусао у груди па завршио у сузама, а у све је умешан Србин /фото/

© AP Photo / Pavel GolovkinДмитри Баринов
Дмитри Баринов - Sputnik Србија, 1920, 28.11.2021
Пратите нас
Локомотива из Москве доживела је дебакл пред својим навијачима од Лација у Лиги Европе (0:3), а на крају је Дмитри Баринов ишао код навијача да се правда због неуспеха.
Интересантно, пак поменути Баринов се вече пред утакмицу бусао у груди да ће „показати“ везистима римског клуба, а то посебно односило на Сергеја Милинковић-Савића и Луиса Алберта да би завршио у сузама.
На крају би Дмитри Баринов, нова десетка Русије, вероватно најрадије пожелео све да заборави и да „поједе“ изговорене речи.
„Пред нама је веома јак противник. Они су фаворити наше групе. Најтежа утакмица је у четвртак. Сви разумеју да немамо вођу, нису ни сви играчи спремни да играју. Али немамо шта да изгубимо. Анализирали смо ривала и покушаћемо да дођемо до победе“, рекао је Баринов.
На питање руских новинара како против Сергеја Милинковић-Савића, једног од најбољих везних играча планете, као и Луиса Алберта који се са њим одлично разуме на терену, Баринов је самоуверено поручио:
„Чини се да сам се током каријере срео са јачим играчима од Милинковић-Савића и Луис Алберта. Сутра ћете видети како ћемо да играмо против њих“, поручио је вече пред меч Баринов.
А онда је дошао дан утакмице и сама утакмица. И држала се заиста Локомотива одлично током првих 45 минута где није било голова, да би у наставку уследио „потоп“ руског клуба.
Три лопте у мрежи Кудјакова, а кобан по Локомотиву био је најбољи стрелац небескоплавих Ћиро Имобиле. Италијан је у 56. и 63. минуту из два хладнокрвно реализована пенала трасирао свом тиму пут ка победи, на коју је тачку ставио Педро у 87. минуту.
Дмитри Баринов - Sputnik Србија, 1920, 05.10.2021
СПОРТ
Ко је нова руска „десетка“ /фото, видео/
„Прво полувреме било је савршено, имали су неколико покушаја ка нашем голу, ништа опасно. Сваки играч је одлично одрадио свој део посла. У другом полувремену неки од нас можда нису имали довољно снаге. Такође и тај пенал, први пут сам доживео такву казну за прекршај који сам направио. Ударио сам прво лопту, нисам могао да повучем ногу. На све то добио сам и жути картон због чега ћу пропустити утакмицу са Марсејом. Судија ми је објаснио да сам играо лопту, али да сам после ударио ногу противника. Нисам могао ништа да му кажем због мог лошег енглеског“, јадао се Баринов чија Локомотива је остала на дну Групе Е без победе са два ремија.
Сергеј Милинковић-Савић ушао је на терен у 59. минуту уместо Луиса Алберта и Лацио је тада додатно добио на сигурности, што се огледало у поседу лопте и броју створених прилика.
На крају Баринов који је ишао на рапорт код навијача подно трибине, није могао да избегне питање новинара о чему су причали после новог неуспеха у Европи...
„Питали су шта је са тимом? Због чега се нико не бори, зашто нисмо више притисли Лацио. Разумем их, па сам пришао и попричао са њима. Морамо да добијемо бар једну утакмицу, да прикажемо борбу каква доликује Локомотиви. То су и они тражили и све ће проћи“, закључила је десетка Русије Дмитри Баринов.
Детаљ са утакмице Нице и Марсеја - Sputnik Србија, 1920, 26.11.2021
СПОРТ
Инцидент за инцидентом, а решења нема: „У питању је преживљавање“ /видео/
Фудбалер Јувентуса Кристијано Роналдо - Sputnik Србија, 1920, 26.11.2021
СПОРТ
Процурео снимак како Роналдо вређа саиграче – само један му се супротставио /видео/
Стадион Браге - Sputnik Србија, 1920, 26.11.2021
СПОРТ
Звезда је упала у неочекивану драму – све се ломи у „каменолому“, али и у Бугарској
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала