- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Краљ доминирао у првом окршају након што је Стјуарт јурио да га бије /видео/

© AP Photo / Alex GallardoЛеброн Џејмс у дуелу са Детроит Пистонсима
Леброн Џејмс у дуелу са Детроит Пистонсима - Sputnik Србија, 1920, 29.11.2021
Пратите нас
Амерички кошаркаш Леброн Џејмс пре око недељу дана раскрварио је центра Детроита Ајзеу Стјуарта, који је зато одлучио да покуша да пребије популарног Краља. Од тога није било ништа, а у наредном окршају Пистонса и Лејкерса доминирао је Џејмс.
Лејкерси су у првом овосезонском дуелу две екипе славили са пет поена разлике, а сада је било четири у Ел-Еју – 110:106.
Иако се очекивала доста убедљивија победа екипе за коју поред Џејмса играју и Ентони Дејвис и Расел Вестбрук, питање победника решено је у последњим минутима, јер су Пистонси успели да надокнаде 11 поена разлике.
Главну реч водио је управо Џејмс, који је меч завршио са 33 поена (12/20 из игре), пет скокова и девет асистенција, док је главни актер прошлог меча Ајзеа Стјуарт убацио само пет поена, уз шест ухваћених лопти.
Вреди поменути да у овом дуелу није било ескалације сукоба између Стјуарта и Џејмса и да је све углавном завршавано током игре, за разлику од претходног окршаја када је Леброн лактом раскрварио Стјуарта, након чега је уследила јурањава по терену.
Краљу су у победи највише помогли поменути Вестбрук, који је имао 25 поена, шест скокова и девет асистенција, и Дејвис, који је заврши оса 24 поена и десет ухваћених лопти.
На другој страни Џереми Грент је убацио 32 поена, Френк Џексон је имао 17, а 15 уз 11 скокова је забележио први пик са овогодишњег драфта Кејд Канингхем.
Ајзеа Стјуарт - Sputnik Србија, 1920, 23.11.2021
СПОРТ
Амерички двоструки аршини: Жртви дупло већа казна него кривцу, а кривац – као Јокић /видео/
Нова епизода драме – Американац прети Јокићима: „Боље би им било...“
Калифорнијска катастрофа којој нема краја – сви прсти су уперени у Србина
Син Звездине легенде полако постаје ноћна мора америчких звезда
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала