Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Директор „Дипоса“ уручио захвалнице амбасадору и трговинском представнику Русије у Београду

© Фото : Уступљено СпутњикуДиректор „Дипоса“ уручио захвалнице Александру Боцан-Харченку и Андреју Хрипунову
Директор „Дипоса“ уручио захвалнице Александру Боцан-Харченку и Андреју Хрипунову - Sputnik Србија, 1920, 30.11.2021
Пратите нас
Поводом подршке и доприноса на унапређењу еколошке свести, озелењавању и улепшавању Дипломатске колоније на Дедињу која ове године обележава 60 година постојања, директор Друштва за изнајмљивање некретнина „Дипос“ Ђоко Кривокапић уручио је захвалнице амбасадору Александру Боцан-Харченку и Трговинском представнику Руске Федерације Андреју Хрипунову.
Током данашњег сусрета, Кривокапић је Боцан-Харченку и Хрипунову детаљније представио стратешки пројекат друштва „Дипос“ — изградњу Дипломатског клуба у Београду.
У саопштењу се наводи да се значајна подршка Амбасаде Руске Федерације „Дипосу“, као и пројекту озелењавања и улепшавања Дипломатске колоније, огледа и у чињеници да је амбасадор Боцан-Харченко био гост тог Друштва у јуну 2021. године, што је прва посета амбасадора Русије у Београду „Дипосу“ од његовог оснивања .
Том приликом, како се подсећа, амбасадор Боцан-Харченко и Кривокапић, уз присуство Трговинског представника, у част пословне сарадње која траје више од 50 година, посадили су стабло брезе у Дипломатској колонији на Дедињу.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала