- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Упознајте „Јапи“ – руску верзију „Тик тока“

© Фото : PixabayДруштвене мреже
Друштвене мреже - Sputnik Србија, 1920, 30.11.2021
Пратите нас
У Русији је званично пуштен у рад домаћи пандан платформи „Тик ток“. Компанија „Ритм медиа“ (део холдинга „Гаспром медиа“) саопштила је да је покренула нову апликацију „Јапи“ (Yappy).
Друштвена мрежа сада је доступна за све кориснике на иОС и Андроид платформама, прецизирала је компанија.

„ИТ новитет ће задовољити најновије трендове режишта друштвених мрежа и биће пуштен у УГЦ формату (кориснички генерисани садржај) са подршком за кратке вертикалне видео-снимке“, наводи се у саопштењу.

Компанија додаје да функционалност апликације садржи широк спектар средстава за креирање и уређивање виралних снимака. С тим у вези, напоменуто је да ће услуга омогућити не само гледање видео-записа, већ и самостално креирање садржаја.
Платформа „Јапи“ је мобилна апликација за креирање, слање и гледање кратких вертикалних видео-снимака трајања до 60 секунди за циљну публику од 14 до 34 године. „Гаспром медиа“ обећао је да ће увести апликацији нове функције на основу реакције корисника.
Холдинг „Гаспром медиа“ раније је саопштио да ће крајем јесени представити видео-платформу са вертикалним форматом садржаја, у којем ради и светски популарна друштвена мрежа „Тик Ток“.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала