- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Зашто Британија шаље специјалца на Балкан? | Од четвртка до четвртка

Пратите нас
Након два америчка и једног европског, специјалног изасланика за Балкан именовала и Велика Британија. Известилац ЕП за Косово Виола фон Крамон се нада да ће доћи до промене става Немачке према Београду. Сергеј Лавров упозорава да се у Европу се враћа кошмарни сценарио војне конфронтације.
О овим темама у емисији радио-Спутњика „Од четвртка до четвртка“ Наташа Милосављевић разговарала је са адвокатом Гораном Петронијевићем. Питали смо га зашто је Велика Британија именовала сер Стјуарта Пича за специјалног изасланика за Западни Балкан?
Посланица Зелених у Европском парламенту и известитељка Европског парламента за Косово Виола фон Крамон изразила је наду да ће, када њена партија преузме Министарство спољних послова Немачке, доћи до промене става према званичном Београду – шта то у пракси значи за Србију?
Рамуш Харадинај подгрејао је тему давања држављанства Албаније свим Албанцима, ма где се налазили и без условљавања. Да ли је то корак ближе ка формирању Велике Албаније?
Да ли је остварива замисао председника Русије Владимира Путина да се крене у преговоре око постизања правних гаранција за неширење НАТО-а на исток.
Шта се мења уколико грађани већински потврдно одговоре на предстојећем референдуму?
Какав је учинак црногорске Владе након годину дана рада?
Од четвртка до четвртка - Горан Петронијевић
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала