- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Медведев поново изабран за председника Јединствене Русије

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Уђи у базу фотографијаXX конгрес странке "Јединствена Русија"
XX конгрес странке Јединствена Русија - Sputnik Србија, 1920, 04.12.2021
Пратите нас
Заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев поново је изабран за председника странке Јединствена Русија, одлучено је на конгресу странке.
У складу са статутом странке, мандат председника Јединствене Русије траје пет година. Медведев је на челу странке од 26. маја 2012. године. Кандидатура политичара за председника странке једногласно је подржана.

„Велико хвала, драги пријатељи, хвала на поверењу“, рекао је Медведев.

Он је сумирао резултате рада странке у последњих пет година. Како је приметио, резултати рада странке јасно су видљиви ако се погледа уназад 20, 10 или чак пет година.
„Партија је одиграла важну улогу у очувању стабилне економије и социјалне стабилности. Делатност Јединствене Русије била је усмерена на то да се промене на боље осете у сваком региону, граду или на селу, да их осети сваки човек... А ово лидерство смо потврдили бригом о грађанима у свим регионима земље“, нагласио је политичар.
Ослонац Јединствене Русије су десетине милиона људи који верују странци и рачунају на њу, казао је он. „Заиста смо се трудили да радимо како треба, доказивали смо то у тешким ситуацијама“; истакао је Медведев, додајући да је у центру тог рада био и остао човек, грађанин Русије, његово благостање и здравље, безбедност, заштита његових права и слобода, развој државе где он живи и ради. То је записано у програму и статуту организације, нагласио је Медведев.
Медведев је поручио да је главни циљ Јединствене Русије да у потпуности испуни све обавезе предвиђене програмом странке.
„То је прво што ће људи, наши бирачи тражити од нас“, казао је он.
Медведев је нагласио да је странка Јединствена Русија и људи који су ту од њеног почетка издржали тешка искушења те да су преузели на себе одговорност за решавање најтежих, дугогодишњих проблема.
Такође је истакао да никакве потешкоће нису спречиле странку да испуни практично све обавезе из предизборног програма из 2016. године.
Конгрес странке Јединствена Русија - Sputnik Србија, 1920, 04.12.2021
РУСИЈА
Путин поводом 20 година од оснивања Јединствене Русије: Доказано да је водећа партија
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала