- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Србија међу 22 најбоље туристичке дестинације у 2022. години

CC0 / Pixabay / Планина Тара
Планина Тара - Sputnik Србија, 1920, 04.12.2021
Пратите нас
Министарка трговине, туризма и телекомуникација Татјана Матић саопштила је да је реномирани магазин "Condé Nast Traveler" уврстио Србију међу 22 најбоље дестинације које треба да се посете у 2022. години.
"Веома смо поносни на чињеницу да је истакнута репутација Београда као одличне гастрономске и дестинације са богатим ноћним животом, као и Новог Сада који ће 2022. године понети титулу Европске престонице културе. Србија је додатно током пандемије постала атрактивна дестинација глобално и верујемо да ће наредна туристичка година показати сав труд и рад који смо уложили у мапирање Србије као туристичког бренда”, истакла је Матићева, саопштило је ресорно министарство.
"Condé Nast Traveler" је водећи светски месечни магазин који се бави путовањима, туристичким дестинацијама, хотелијерством, гастрономијом, као и аутомобилском индустријом, модом и дигиталним трендовима.
Покренут је у Сједињеним Америчким Државама 1987. године, а данас постоји девет различитих међународних издања, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала