„Укуси Херцеговине“ – Србија и Република Српска заједничким снагама чувају српску културну баштину

© SputnikТребиње, Република Српска
Требиње, Република Српска - Sputnik Србија, 1920, 04.12.2021
Пратите нас
Завод за прочавање културног развитка, Републички завод за заштиту културно-историјског и природног наслеђа Републике Српске и Музеј Херцеговине у Требињу припремају заједнички пројекат од националног значаја - књигу „Укуси Херцеговине“, која ће на аутентичан начин представити културну баштину и историјско-етнолошко наслеђе Херцеговине.
„Завод за проучавање културног развитка наставља да проширује своју издавачку делатност. Управо због тога наш ауторски тим који воде Дејан Загорац и Јелена Ђорђевић, уз подршку наших пријатеља из Републичког завода и Музеја Херцеговине, радиће ову капиталну књигу на коју ћемо сви бити поносни и која је прва такве врсте у региону“, рекао је тим поводом директор Завода за проучавање културног развитка Марко Крстић.
© Завод за проучавање културног развиткаФото Завод: в.д. директор Завода Марко Крстић и директоркa Републичког завода Јасна Милешевић
Фото Завод:  в.д. директор Завода Марко Крстић и директоркa Републичког завода Јасна Милешевић - Sputnik Србија, 1920, 03.12.2021
Фото Завод: в.д. директор Завода Марко Крстић и директоркa Републичког завода Јасна Милешевић
Представнике београдског завода примилa je директоркa Републичког завода за заштиту историјског и природног наслеђа Републике Српске Јасна Милешевић, а споразум о овој међурепубличкој сарадњи потписан је у радној и пријатној атмосфери.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала