- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србин побеснео због тешке повреде: „То се не ради!“ /видео/

© Sputnik / Михаил Сербин / Уђи у базу фотографијаНемања Недовић
Немања Недовић - Sputnik Србија, 1920, 08.12.2021
Пратите нас
Немања Недовић, кошаркаш Панатинаикоса, ушао је у вербални сукоб са навијачима на Твитеру поводом повреде коју је задобио због неопрезног старта кошаркаша Лаврија у деветом колу грчког шампионата.
Недовић је доживео повреду зглоба на утакмици против Лаврија, а директан кривац је млади играч Александрос Николаидис који није направио потребан простор српском кошаркашку за доскок.
Кошаркаш Панатинаикоса био је љут као рис после утакмице и на званичном Твитер профилу ушао је у сукоб са навијачима – највише онима из супротничког табора, из Олимпијакоса.
Испоставило се да је млади Николаидис кошаркаш Олимпијакоса на позајмици у Лаврију, и навијачи црвено-белих нашли су се увређеним, иако Недовић то није знао, нити је алудирао да га је повредио играч Олимпијакоса.
„Управо сам видео снимак... ако касниш и долазиш са стране шутера, немаш шта да тражиш у његовом телу, губиш се одатле јер већ касниш и не можеш много да урадиш о томе“, твитовао је Недовић.
Затим је написао: „Није ме брига ко је дефанзивац и колико има година, само то не радиш. Да, може се десити, али исто тако није могло и не би требало да се деси. Крај приче“, додао је српски кошаркаш.
Недовић је затим ушао у расправу са навијачима, а мало после тога одлучио је да обрише главне твитове, док је у међувремену наставио да се свађа.
„Није било намере, али глупо је то што је урадио и могло је да се избегне. То је реалност“, написао је Недовић.
Нешто касније, Недовић је објавио још један твит, желећи да разјасни да не оптужује Николаидиса (који игра са Лавриом на позајмици из Олимпијакоса – главног ривала Панатинаикоса) да га је намерно повредио.
„Прво нисам имао појма да је клинац играч Олимпијакоса, тек сам сазнао“, написао је Недовић.
„Друго, ако од овога правите ПАО-ОЛИ ствар, ваш коефицијент интелигенције је испод 0, и нема се смисла расправљати. Треће, не оптужујем никога, зато сам рекао да ме не занима ко је дефанзивац, наравно, није то урадио намерно“, додао је српски кошаркаш.
Своје мишљење дао је и најбољи баскеташ свих времена Душан Домовић Булут који је на Твитеру написао да би кошаркаш који направи такав фаул требало да паузира колико и повређени играч.
Недовић има право, арбитри од недавно овакве фаулове санцкионишу неспортским јер дефанзивац мора да остави простора шутеру за доскок. У супротном се дешавају овакве немиле повреде где постоји велика шанса да дође до лома зглоба.
Није још објављено колико ће српски кошаркаша одуствовати, али чека га пауза од, минимум, неколико недеља.
„Ретка и чудна болест“ – НБА звезда доживела колапс плућног крила
Дончић промашио шут за продужетак – Далас испустио +17 и изгубио /видео/
Сахрањен Стеван Јеловац: „Био је оно што је данас најтеже – био је човек“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала