Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Ухапшен комунални милицајац због зеленашења: За дуг од 30.000, узео камату од 100.000 евра /видео/

© Фото : Youtube/Portal Zrenjaninski/PrintscreenХапшење комуналног полицајца у Зрењанину због зеленашења
Хапшење комуналног полицајца у Зрењанину због зеленашења - Sputnik Србија, 1920, 10.12.2021
Пратите нас
Комунални милицајац из Зрењанина З. Г. (49) ухапшен је због сумње да се бавио зеленашењем и да је од човека коме је позајмио 30.000 евра узео 100.000 евра.
Припадници зрењанинске полиције су у сарадњи са Основним јавним тужилаштвом у Зрењанину, ухапсили З. Г. (49) из Зрењанина, због сумње да је починио кривично дело зеленаштво, и Г. П. (46) из Новог Сада, осумњиченог за кривично дело зеленаштво у помагању.
Сумња се да је З. Г, иначе комунални милицајац, у октобру 2014. године позајмио 30.000 евра шездесетосмогодишњем мушкарцу из околине Зрењанина, а затим му све до ове године на име камате узимао новац у укупном износу од 100.000 евра, преноси локални портал Зрењанински.
Ухапшени Г. П. се сумњичи да је, као помоћник једног јавног извршитеља, у октобру ове године, противправно омогућио З. Г. да од шездесетосмогодишњег мушкарца узме пнеуматску сејалицу.
Осумњиченима је, по налогу основног јавног тужиоца, одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Основном јавном тужилаштву у Зрењанину, саопштио је МУП.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала