- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Мила Антоновић: Закопали су ме коментарима на мрежама, али сам се извукла | Технограм

© SputnikМила Антоновић
Мила Антоновић - Sputnik Србија, 1920, 14.12.2021
Пратите нас
Гост вечерашњег „Технограма“ је Мила Антоновић, Уницефов саветник за ментално здравље код младих.
Трагична вест о смрти познате младе јутјуберке Кристине Ђокић потресла је и забринула како њене пратиоце, тако и њихове родитеље. Брига о менталном здрављу младих, који су све чешће изложени прогону путем друштвених мрежа, постала је све већа у доба пандемије, када се више времена проводи уз паметне уређаје.
Како се носити са притиском на друштвеним мрежама? Како радити на себи и бити свестан значаја менталног здравља? Зашто је најважније да се млади охрабре да о својим проблемима причају са својим пријатељима?
О овим темама у емисији „Технограм“ говори Мила Антоновић – представник омладинског одбора Уницефа задужене за ментално здравље младих за регион Европе и средње Азије.
Технограм“ је емисија портала и радија Спутњик коју води Марко Николић. Теме се тичу нових технологија, иновација у различитим областима и успешних бизнис модела. Eмитује се сваког другог уторка у 21.00.
Млади и притисак на друштвеним мрежама – како се борити | Технограм
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала