- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Гласајте за најлепши кошаркашки дрес свих времена /фото/

© Фото : НБАНајлепши дресови у историји НБА
Најлепши дресови у историји НБА - Sputnik Србија, 1920, 15.12.2021
Пратите нас
Поклоници НБА лиге из читаве Европе могу да учествују у другој отвореној категорији НБА 75 Евро гласања – за најбољи НБА дрес свих времена, бирајући између најпопуларнијих иконичних дресова у историји Лиге.
Фанови могу да изаберу своје фаворите гласајући на „НБА.цом/Еуровоте.
Дресове који су се нашли у ужем избору одабрао је престижни панел састављен од представника европских медија, утицајних и познатих личности.
Гласање траје до понедељка, 20. децембра, а резултати гласања за најбољи НБА дрес свих времена биће објављени у уторак, 21. децембра.
У свим категоријама, гласови фанова одредиће 50 процената коначних резултата, док ће панел одредити осталих 50%.
© Фото : НБАНајлепши дресови у историји НБА
Најлепши дресови у историји НБА - Sputnik Србија, 1920, 15.12.2021
Најлепши дресови у историји НБА
НБА 75 Евро одаје почаст садашњим и бившим европским играчима који су инспирисали генерације љубитеља кошарке широм Континента, и утицали на перспективу европских фанова према историји НБА лиге.
Преостала гласања у оквиру НБА 75 Евро су за најбољи европски НБА моменат (28. фебруара - 7. марта 2022), као за најбољи први и други европски НБА тим свих времена (28. марта - 10. априла 2022).
У првој категорији отвореној за гласање, Чикаго Булси (1995-1998.) су одабрани за најбољу НБА династију свих времена пошто су добили 46% гласова у периоду 22-30. новембра 2021.
У НБА лиги ускоро следи спектакуларан дан, 25. децембар када ће на Божић по грегоријанском календару одиграти пет великих утакмица.
Те утакмице у 75. јубиларној сезони доступне су за гледаоце у Србији на каналима ТВ Арена Спорт, с почетком од 18:00 по средњеевропском времену.
Иначе, у уторак 14. децембра је одржан други годишњи НБА дан дресова и навијачи су могли да учествују тако што су делили фотографију користеће „hashtag #NBAJerseyDay“.
Џорданови Чикаго Булси најбоља династија у историји НБА
У сусрет спектакуларном НБА дану – представљен нови празнични видео
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала